CONTACTE

Tel: +34 93 191 74 03
xac@landandlaw.cat

 

ÀREES DE PRÀCTICA

Dret Fiscal →
Dret Mercantil →
Dret de l’esport →

EDUCACIÓ

Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona
Màster en dret fiscal
Postgrau de Gestió i Màrqueting esportiu.

MEMBRE DE

Associació Catalana de Gestors Esportius (ACGEP)
Associació Espanyola de Dret Esportiu
Associació Catalana de Dret Esportiu (fundador)

La seva carrera professional la va iniciar en l’àmbit de l’auditoria, el dret fiscal i el dret mercantil, però la demanda creixent dels seus serveis relacionats amb el dret de l’esport l’ha portat a especialitzar-se en aquest àmbit.

Ha estat professor de Dret Fiscal i Mercantil a la Universitat Ramon Llull i actualment, en ISDE, impartint cursos i conferències a Catalunya i Espanya. Dins de les institucions professionals ha estat secretari de la Junta Directiva de la Mútua dels Advocats de Catalunya i Secretari General del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Xavier-Albert ha format part de la Comissió de Disciplina i de la Comissió Esportiva Professional del Futbol Club Barcelona. També ha estat President de la Federació Catalana de Rugbi fins al 2009. En aquest any va ser guardonat amb el premi President Companys per la seva defensa de les federacions esportives catalanes i, més recentment, Premi al millor dirigent esportiu per part de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport.

En l’actualitat assessora diversos clubs i federacions esportives ia diferents grups parlamentaris tant espanyols com catalans en la tramitació de normes relatives a l’esport, havent estat el President de la Secció de Dret Esportiu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i, actualment, de l’Associació catalana de Dret Esportiu.
Així mateix, com a responsable de l’àrea fiscal i de dret de l’esport de Land & Law, ofereix assessorament legal global a particulars, empreses, clubs, federacions …
És soci fundador de Land & Law.