CONTACTO

Tel: +34 93 191 74 03
xac@landandlaw.cat

 

ÁREAS DE PRÁCTICA

Derecho Fiscal →
Derecho Mercantil →
Derecho del deporte →

EDUCACIÓN

Licenciado en derecho por la Universidad de Barcelona

Master en derecho fiscal

Postgrado de Gestión y Marketing deportivo

MIEMBRO DE

Asociación Catalana de Gestores Deportivos (ACGEP)

Asociación Española de Derecho Deportivo

Asociación Catalana de Derecho Deportivo (fundador)

La seva carrera professional la va iniciar en l’àmbit de l’auditoria, el dret fiscal i el dret mercantil, però la demanda creixent dels seus serveis relacionats amb el dret de l’esport l’ha portat a especialitzar-se en aquest àmbit.

Ha estat professor de Dret Fiscal i Mercantil a la Universitat Ramon Llull i actualment, en ISDE, impartint cursos i conferències a Catalunya i Espanya. Dins de les institucions professionals ha estat secretari de la Junta Directiva de la Mútua dels Advocats de Catalunya i Secretari General del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Xavier-Albert ha format part de la Comissió de Disciplina i de la Comissió Esportiva Professional del Futbol Club Barcelona. També ha estat President de la Federació Catalana de Rugbi fins al 2009. En aquest any va ser guardonat amb el premi President Companys per la seva defensa de les federacions esportives catalanes i, més recentment, Premi al millor dirigent esportiu per part de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport.

En l’actualitat assessora diversos clubs i federacions esportives ia diferents grups parlamentaris tant espanyols com catalans en la tramitació de normes relatives a l’esport, havent estat el President de la Secció de Dret Esportiu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i, actualment, de l’Associació catalana de Dret Esportiu.
Així mateix, com a responsable de l’àrea fiscal i de dret de l’esport de Land & Law, ofereix assessorament legal global a particulars, empreses, clubs, federacions …
És soci fundador de Land & Law.